Rabobank

Energieadvies geeft richting

Een energieadvies op maat voor het verduurzamen van je huis met gelijk een actueel energielabel. De Rabobank gaat bestaande hypotheekklanten helpen verduurzamen. Blijkt uit een energieadvies dat je woning een energielabel F of G heeft? Dan biedt de Rabobank je een Coöperatief Isolatiebudget van €1.000, als je je huis laat isoleren met (een van) de isolatiemaatregelen die opgenomen zijn in het adviesrapport.

Rabobank duurzaam wonen

Rabobank duurzaam wonen

Het Rabo Coöperatief Isolatiebudget

Samen isoleren verbetert niet alleen jouw leefomgeving, maar draagt ook bij aan een betrouwbare energievoorziening en stimuleert de lokale economie.

Kortom, om een fijner thuis nog comfortabeler te maken en profiteren, helpt Rabobank je met woningisolatie. Maak je woning comfortabeler, bespaar op energiekosten en draag bij aan een groene planeet door je woning goed te isoleren.

De Rabobank werkt samen met Woninglabel, Klimaatroute en Sobolt. Wij werken zelf samen met Enven om voldoende gecertificeerde adviseurs aan de keukentafels in Zuid-Nederland te krijgen. Mooi partnership!

Meten = weten
Inzicht hoe energiezuinig je woning op dit moment is.
Energielabel
Officiële registratie van het energielabel van je woning.
Maatwerkadvies
Ontdek maatregelen om je woning te verduurzamen.“Veel kleine bijdrages bij elkaar maken het verschil. Gaaf om samen op te trekken met de Rabobank om woningen te verduurzamen!"

Nieuwsgierig?
Neem contact op met Jeroen via j.vanzwieten@sobolt.com
“Veel kleine bijdrages bij elkaar maken het verschil. Gaaf om samen op te trekken met de Rabobank om woningen te verduurzamen!"

Nieuwsgierig?
Neem contact op met Jeroen via j.vanzwieten@sobolt.com