Verenigd om een duurzame toekomst te faciliteren

Ons Profiel

Duurzame toekomst

Sobolt streeft naar het toegankelijk maken van duurzaamheid. Wij dragen bij aan een gezonde toekomst. Geïnteresseerd?


Lees meer

Inzichten creëren

Door AI, natuurkunde en aardobservatie te combineren, komen we tot unieke inzichten. We staan altijd open voor een gesprek met klanten potentiële partners.

Ontdek nu

Samen sterker

Klaar om al je potentie te benutten? Wij wel! Laten we ontdekken hoe we samen duurzaamheid kunnen vergroten.


Neem contact op

De infrastructuur voor aardobservatie is klaar voor grote toepassingen. Talloze duurzame oplossingen wachten om ontdekt te worden.

Jeroen van Zwieten
Developer

Jeroen werkt actief aan het vertalen van data en technologie naar echte toegevoegde waarde. Hij verkent mogelijkheden en gaat graag in gesprek met partners over een duurzamere toekomst.

Contact Jeroen

Alexandra Lecka
Solution developer

Alexandra studeerde wiskunde en is toegewijd aan verduurzaming. Ze streeft er naar om impactvolle oplossingen voor zowel nu als de toekomst te ontwikkelen.

Contact Alexandra

Danny Hetharia
AI scientist

Danny is verantwoordelijk for Sobolts technologie- en datastrategieën. Hij houdt zich bezig met het vertalen van kunstmatige intelligentie naar toegevoegde waarde voor het oplossen van tastbare problemen.
Contact Danny

Ryanne Swanenburg
Sustainable solutions developer

Ryanne houdt van duurzame technologie en is intrinsiek gemotiveerd om een positieve voetafdruk achter te laten op de planeet. Ze vormt de brug tussen de technische oplossingen en Sobolt’s klanten.
Contact Ryanne

Tom van Daal
AI scientist

Tom heeft een doctoraat in de theoretische natuurkunde en houdt zich bij Sobolt bezig met deep learning. Hij werkt aan AI modellen met een sterke fysische component.

Contact Tom

Rafael Caroprese
Solutions team engineer

Rafael is een waar ingenieur en heeft een hart voor duurzaamheid. Samen met de rest van het team verbetert hij dag in dag uit onze oplossingen.


Contact Rafael

Otto Fabius
AI scientist

Otto is de deep learning expert van het team. Mede dankzij Otto blijft Sobolt voorop lopen op het gebied van kunstmatige intelligentie.


Contact Otto

Mees Fröberg
AI engineer

Mees is een toegewijd deep learning engineer. Hij werkt aan het bouwen van generieke methodes om technologieën goedkoper en bruikbaarder te maken voor onze klanten.

Contact Mees

Jasmine Tusveld
Sustainable solutions developer

Jasmine is gedreven om een positieve impact te creëren. Met een achtergrond in Business en Sustainability, is ze vastberaden om de beste oplossingen te ontwikkelen voor het versnellen van de energietransitie.
Contact Jasmine

Bryan Weiss
AI engineer

Bryan is gespecialiseerd in AI uitdagingen met een sterke softwarecomponent. Gedurende zijn vorige baan bij Lockheed Martin heeft hij veel ervaring opgedaan met software ontwikkeling.

Contact Bryan

Daan Kapteink
Urban sustainability developer

Daan helpt steden graag richting een klimaatadaptieve toekomst. Het liefst creëert hij meerwaarde voor klanten dankzij de kracht van big data i.c.m. innovatieve oplossingen.

Contact Daan

Jasper van der Auweraert
Project development

Jasper heeft een sterke achtergrond in wetenschap en technologie. Bij Sobolt richt hij zich op het verwezenlijken van duurzaamheid. Jasper werkt aan verschillende projecten met onze klanten.

Contact Jasper

Margo Potma
Sustainable solutions developer

Margo is vastberaden om impact te creëren voor duurzaam landgebruik. Binnen Sobolt werkt zij met klanten aan het vergemakkelijken van natuurmonitoring door datagedreven oplossingen.

Contact Margo

Uli Fretzen
Business developer

Uli is een business-minded professional met een focus op het implementeren van Sobolts strategieën. Hij spart graag met potentiële klanten die de kracht van hun data willen ontsluiten.

Contact Uli

Arthur Nieuwland
AI engineer

Arthur is een breed geïnteresseerd informaticus met een sterke focus op AI. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het implementeren van grootschalige virtuele compute infrastructuren.

Contact Arthur

Christine Montuori
Business developer

Christine is een all-round business developer met een internationale focus. Ze is verantwoordelijk voor het versterken van Sobolts aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en Europese projecten.
Contact Christine

Dennis Petri
UX designer

Dennis houdt zich bezig met de user experience van onze oplossingen en koppelt de gebruiker, zakelijke doelen en user needs door het ontwerpen van duidelijke en intuitieve digitale ervaringen.
Contact Dennis

Mylan Heijink
Solution developer

Mylan heeft een stevige technische achtergrond, liefde voor programmeren en een gevoel voor business. Hij combineert deze drie kwaliteiten om oplossingen van wereldklasse te ontwikkelen.
Contact Mylan

Vincent Luyendijk
Business Developer

Vincent is een meester in het ontwikkelen van productstrategieën. AI for liveable cities = Vincent. Hij helpt onze oplossingen maximaal te laten aansluiten bij klantwensen en marktontwikkelingen.
Contact Vincent