Over Sobolt

Sobolt is on AI mission

Sobolt is on AI mission

Banner_Sobolt

Onbeperkte mogelijkheden

AI oplossingen van wereldklasse. We zetten deep-learning modellen in voor een duurzame toekomst. De focus ligt op slimme klimaatadaptatie, de energietransitie versnellen en het verduurzamen van infrastructuur. We werken graag samen met beslissers op elk relevant niveau.


Duurzame toekomst

Sobolt streeft naar het toegankelijk maken van duurzame oplossingen. Wij dragen bij aan een gezonde toekomst voor onze planeet.

Inzichten creëren

Door AI, natuurkunde en remote-sensing te combineren, komen we tot unieke inzichten. Ben jij onze potentiële partner?

Samen sterker

Klaar om je volledige potentie te benutten? Wij wel! Laten we samen duurzame oplossingen bouwen.Duurzame oplossingen ontwikkeld door Sobolt

Team impact

Jeroen van Zwieten
0 to 1 developer

Jeroen werkt actief aan het vertalen van data en technologie naar echte toegevoegde waarde. Hij verkent mogelijkheden en gaat graag in gesprek met partners over een duurzamere toekomst.


Nadja Muller
Space product owner

Nadja verbindt even graag met machines als met mensen. Nadja is een projectingenieur binnen Sobolt. Daarbij is zij een professionele agile coach en productontwikkelaar in hart en nieren.


Danny Hetharia
AI scientist

Danny is verantwoordelijk for Sobolts technologie- en datastrategieën. Hij past kunstmatige intelligentie toe om toegevoegde waarde voor het oplossen van tastbare problemen te creëren.


Arthur Nieuwland
AI engineer

Arthur is een breed geïnteresseerd informaticus met een sterke focus op AI. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het implementeren van grootschalige virtuele compute infrastructuren.


Emily Baartmans
Impact only

Emily beheerst commerciële en publieke taal. Over talen gesproken, haar passie voor andere culturen boost onze ambitie om met Sobolts oplossingen wereldwijd te gaan.


Erik Jan Postema
Software engineer

Erik Jan heeft een sterke technische achtergrond & stelt kwaliteit altijd voorop. Als rugbyspeler kennen scrums voor hem geen geheimen meer.


Maarten Scheurkogel
Business Catalyst

Maarten is verantwoordelijk voor Sobolt's financiën en internationale groeiambities. Als skifanaat staat het koel houden van de planeet bij hem hoog in het vaandel.


Irène Apra
Geo-data specialist

Met haar internationale achtergrond in architectuur specialiseert Irène zich in geo-data. Samen met de expertise van gebouwen past ze haar georuimtelijke kennis toe om een duurzamere toekomst te creëren.


Jasper van der Auweraert
Project development

Jasper heeft een sterke realisatie drive. Bij Sobolt richt hij zich op het verwezenlijken van duurzaamheid. Jasper werkt aan verschillende projecten met onze klanten.


Wouter Vermeiden
Impact maker

Wouter heeft een passie voor het verminderen van de ‘footprint’ van de gebouwde omgeving. Hij werkt aan duurzame woningen door innovatie, mens en technologie samen te brengen.


Freek Holland
Software + AI developer

Freek heeft een achtergrond in de neurofysica. Bij Sobolt zet hij zijn eigen neurale netwerk in om lerende modellen te bouwen die bijdragen aan een duurzame wereld.


Wendy Mensink
Space designer

Wendy is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor ruimtevaart en duurzaamheid. Ze helpt graag bij het visualiseren van technische concepten en innovaties op deze gebieden.


Tessa Ridderikhoff
Full stack developer

Tessa draagt met enthousiasme bij aan het ontwikkelen van applicaties. Met haar achtergrond in computational science en biologie is ze vastberaden bij te dragen aan de impact van de toekomst.


Stan Vanwersch
Project engineer

Stan heeft een passie voor duurzaamheid en is erg gemotiveerd om bij te dragen aan een betere toekomst. Hij is vooral geïnteresseerd in de economische dimensies van maatschappelijke vraagstukken.


Vaibhav vaidya
Application development

Vaibhav is betrokken bij product- en AI-ontwikkeling binnen Sobolt. Naast dat hij een fervent voetbal enthousiasteling is, zet ‘V’ zich in voor een positief effect op de wereld om zich heen.


Ivan Liono
Impact engineer

Wie woonde er in 7 landen? Ivan. Hij gebruikt zijn software expertise met zijn agile mentaliteit om de toekomstige impact van Sobolt te maximaliseren.


Ligia Monné
Innovation developer

Ligia heeft een achtergrond in kunstmatige intelligentie. Zij ontwikkelt ze met extra flair duurzame oplossingen. Het gras is echt groener aan de AI-kant.


Otto Fabius
AI scientist

Otto is de deep learning expert van het team. Mede dankzij Otto blijft Sobolt voorop lopen op het gebied van kunstmatige intelligentie.


Jeroen Vranken
AI innovator

Jeroen past AI & deep learning toe om klimaatverandering te tackelen. Met zijn drive voor duurzaamheid & passie voor surfen wil hij de planeet gezond en oceanen schoon houden.


Niek van den Bos
Software developer

Als 'rocket scientist' wil Niek de transitie naar een duurzamere toekomst versnellen. Over snelheid gesproken, heb je hem al eens langs zien racen op zijn fiets?


Tine de Graaf
Service designer

Tine is een strategische ontwerper met hart voor de eindgebruiker. Ze houdt ervan om problemen op te lossen in co-creatie met partners en klanten.


Edoardo Guerriero
Data wizard

Met een achtergrond in psychologie analyseert Edoardo kritisch de problemen en kansen in de hedendaagse samenleving. Als AI-wetenschapper ontwerpt hij geavanceerde oplossingen bij Sobolt.


Maruschka Waldus
Growth supporter

Maruschka wil innovatief scoren. Op het voetbalveld met haar tactiek en bij Sobolt tackelt ze alles wat met kwaliteitsborging & product support te maken heeft.

Mees Fröberg
AI engineer

Mees is een toegewijd deep learning engineer. Hij werkt aan het bouwen van generieke methodes om technologieën goedkoper en bruikbaarder te maken voor onze klanten.