Verenigd om een duurzame toekomst te faciliteren

Ons Profiel

Duurzame toekomst

Sobolt streeft naar het toegankelijk maken van duurzaamheid. Wij dragen bij aan een gezonde toekomst. Geïnteresseerd?

Lees meer

Inzichten creëren

Door AI, natuurkunde en aardobservatie te combineren, komen we tot unieke inzichten. We staan altijd open voor een gesprek met klanten potentiële partners.

Ontdek nu

Samen sterker

Klaar om al je potentie te benutten? Wij wel! Laten we ontdekken hoe we samen duurzaamheid kunnen vergroten.

Neem contact op

De infrastructuur voor aardobservatie is klaar voor grote toepassingen. Talloze duurzame oplossingen wachten om ontdekt te worden.

Jeroen van Zwieten
Developer
Jeroen werkt actief aan het vertalen van data en technologie naar echte toegevoegde waarde. Hij verkent mogelijkheden en gaat graag in gesprek met partners over een duurzamere toekomst.

Contact Jeroen
Graham Browning
Urban sustainability developer
Graham is sterk gedreven om de wereld duurzamer te maken. Ze helpt wereldwijd steden ontdekken hoe data kan helpen betere beslissingen te nemen.

Contact Graham
Danny Hetharia
AI scientist
Danny is verantwoordelijk for Sobolts technologie- en datastrategieën. Hij houdt zich bezig met het vertalen van kunstmatige intelligentie naar toegevoegde waarde voor het oplossen van tastbare problemen.
Contact Danny
Otto Fabius
AI scientist
Otto is de deep learning expert van het team. Mede dankzij Otto blijft Sobolt voorop lopen op het gebied van kunstmatige intelligentie.


Contact Otto
Vincent Luyendijk
Business developer
Vincent is een meester in het ontwikkelen van productstrategieën. AI for liveable cities = Vincent. Hij helpt onze oplossingen maximaal te laten aansluiten bij klantwensen en marktontwikkelingen.
Contact Vincent
Jasper van der Auweraert
Project development
Jasper heeft een sterke achtergrond in wetenschap en technologie. Bij Sobolt richt hij zich op het verwezenlijken van duurzaamheid. Jasper werkt aan verschillende projecten met onze klanten.

Contact Jasper
Eefje Visser
Project development
Eefje heeft een sterke analytische achtergrond met een gezonde business focus. Ze werkt aan co-creatie en bouwt mee aan duurzame oplossingen voor onze klanten.
Contact Eefje
Arthur Nieuwland
AI engineer
Arthur is een breed geïnteresseerd informaticus met een sterke focus op AI. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het implementeren van grootschalige virtuele compute infrastructuren.
Contact Arthur
Rafael Caroprese
Solutions team engineer
Rafael is een waar ingenieur en heeft een hart voor duurzaamheid. Samen met de rest van het team verbetert hij dag in dag uit onze oplossingen.

Contact Rafael
Sangitha Harmsen
Solutions engineer
Sangitha weet alles over technologie en is een sterke analytische denker. Met deze kwaliteiten vindt ze de perfecte technologie oplossing voor onze klanten.
Contact Sangitha
Uli Fretzen
Business developer
Uli is een business-minded professional met een focus op het implementeren van Sobolts strategieën. Hij spart graag met potentiële klanten die de kracht van hun data willen ontsluiten.
Contact Uli
Christine Montuori
Business developer
Christine is een all-round business developer met een internationale focus. Ze is verantwoordelijk voor het versterken van Sobolts aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en Europese projecten.
Contact Christine
Tom van Daal
AI scientist
Tom heeft een doctoraat in de theoretische natuurkunde en houdt zich bij Sobolt bezig met deep learning. Hij werkt aan AI modellen met een sterke fysische component.
Contact Tom
Mees Fröberg
AI engineer
Mees is een toegewijd deep learning engineer. Hij werkt aan het bouwen van generieke methodes om technologieën goedkoper en bruikbaarder te maken voor onze klanten.
Contact Mees
Bryan Weiss
AI engineer
Bryan is gespecialiseerd in AI uitdagingen met een sterke softwarecomponent. Gedurende zijn vorige baan bij Lockheed Martin heeft hij veel ervaring opgedaan met software ontwikkeling.
Contact Bryan