Over Sobolt

Banner_Sobolt

Sobolt is on AI mission

Sobolt is on AI mission

Banner_Sobolt

Onze missie?

We creëren AI oplossingen van wereldklasse door deep-learning modellen in te zetten voor een duurzame toekomst. Met een sterke focus op het faciliteren van klimaatadaptatie, het versnellen van de energietransitie en het monitoren van natuurgebieden streeft ons team er naar om menselijk handelen te ondersteunen met kunstmatige intelligentie


Hoe passen wij dit toe?

Met behulp van verschillende databronnen, zoals remote-sensing, bieden wij verschillende oplossingen aan stedelijke, infrastructurele en duurzame sectoren


Met wie?

We werken samen met besluitvormers op elk relevant level in organisaties. Onze partners en klanten bestaan uit overheidsinstanties, bedrijven en andere voorlopers die streven naar het toepassen van geavanceerde AI applicaties voor een positieve impact

Duurzame toekomst

Sobolt streeft naar het toegankelijk maken van duurzame oplossingen. Wij dragen bij aan een gezonde toekomst voor onze planeet

Inzichten creëren

Door AI, natuurkunde en remote-sensing te combineren, komen we tot unieke inzichten. Ben jij onze potentiële partner?

Samen sterker

Klaar om je volledige potentie te benutten? Wij wel! Laten we ontdekken hoe we samen duurzaamheid kunnen vergroten.

De infrastructuur voor remote-sensing is klaar voor grootschalige toepassingen

050

Onze Impact Creators

Jeroen van Zwieten
Developer

Jeroen werkt actief aan het vertalen van data en technologie naar echte toegevoegde waarde. Hij verkent mogelijkheden en gaat graag in gesprek met partners over een duurzamere toekomst.
Contact Jeroen

Nadja Muller
Space product owner

Nadja houdt er van om net zo goed met machines als met mensen te verbinden. Nadja is een projectingenieur, professionele coach en producteigenaar die Sobolt helpt de gebruikerswaarde te maximaliseren met verbazingwekkende AI-oplossingen.
Contact Nadja

Danny Hetharia
AI scientist

Danny is verantwoordelijk for Sobolts technologie- en datastrategieën. Hij past kunstmatige intelligentie toe om toegevoegde waarde voor het oplossen van tastbare problemen te creëren.
Contact Danny

Emily Baartmans
Impact only

Ze studeerde innovatiemanagement en werkte voor de overheid – Emily beheerst commerciële en publieke taal. Over talen gesproken, haar passie voor andere culturen boost haar ambitie om met Sobolt’s oplossingen wereldwijd te gaan!
Contact Emily

Tom van Daal
AI scientist

Tom heeft een doctoraat in de theoretische natuurkunde en houdt zich bij Sobolt bezig met deep learning. Hij werkt aan AI modellen met een sterke fysische component.

Contact Tom

Wendy Mensink
Space designer

Wendy is grafisch ontwerpster en helpt graag bij het visualiseren van technische concepten en innovaties op het gebied van ruimtevaart en duurzaamheid.


Contact Wendy

Otto Fabius
AI scientist

Otto is de deep learning expert van het team. Mede dankzij Otto blijft Sobolt voorop lopen op het gebied van kunstmatige intelligentie.


Contact Otto

Mees Fröberg
AI engineer

Mees is een toegewijd deep learning engineer. Hij werkt aan het bouwen van generieke methodes om technologieën goedkoper en bruikbaarder te maken voor onze klanten.

Contact Mees

Áron Józsa
Sustainable business developer

Áron is een business developer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Als fanatiek marathonloper zet hij graag die extra stap voor de beste strategie en de grootste impact!
Contact Áron

Wouter Vermeiden
Impact maker

Wouter is gepassioneerd over het verminderen van de ‘footprint’ van de gebouwde omgeving en hij is overtuigd dat nieuwe digitale technologie het verschil maakt. Wouter brengt innovatieve ideeën, mensen en technologie samen om huizen echt te verduurzamen. Binnen Sobolt is hij verantwoordelijk voor Heatpuls.
Contact Wouter

Daan Kaptein
Urban sustainability developer

Daan helpt steden graag richting een klimaatadaptieve toekomst. Het liefst creëert hij meerwaarde voor klanten dankzij de kracht van big data i.c.m. innovatieve oplossingen.
Contact Daan

Jasper van der Auweraert
Project development

Jasper heeft een sterke achtergrond in wetenschap en technologie. Bij Sobolt richt hij zich op het verwezenlijken van duurzaamheid. Jasper werkt aan verschillende projecten met onze klanten.
Contact Jasper

Margo Potma
Sustainable solutions developer

Margo is vastberaden om impact te creëren voor duurzaam landgebruik. Binnen Sobolt werkt zij met klanten aan het vergemakkelijken van natuurmonitoring door datagedreven oplossingen.
Contact Margo

Thomas Timmerman
Front-end developer

Thomas is een software developer met een voorliefde voor high-tech. Zeker de combi met duurzaamheid geeft hem de drive om elke dag weer mee te programmeren aan de beste oplossingen.
Contact Thomas

Arthur Nieuwland
AI engineer

Arthur is een breed geïnteresseerd informaticus met een sterke focus op AI. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het implementeren van grootschalige virtuele compute infrastructuren.
Contact Arthur

Tessa Ridderikhoff
Full stack developer

Tessa is een full-stack developer die met enthousiasme bijdraagt aan het ontwikkelen van applicaties. Met haar achtergrond in computational science en biologie is ze vastberaden om bij te dragen aan de impact van de toekomst.

Contact Tessa

Dennis Petri
UX Designer

Dennis houdt zich bezig met de user experience van onze oplossingen en koppelt de gebruiker, zakelijke doelen en user needs door het ontwerpen van duidelijke en intuitieve digitale ervaringen.
Contact Dennis

Mylan Heijink
Solution developer

Mylan heeft een stevige technische achtergrond, liefde voor programmeren en een gevoel voor business. Hij combineert deze drie kwaliteiten om oplossingen van wereldklasse te ontwikkelen.

Contact Mylan

Willemijn van Poppel
Sustainable solutions developer

Door het combineren van een stevige achtergrond in AI, expertise in user experience en toewijding aan duurzaamheid, creëert Willemijn bruikbare innovaties met impact. Het maken van een walvisgeluiden-vertaler staat nog op haar bucketlist.

Contact Willemijn

David de Heus
Sustainable business booster

David is gedreven om duurzaamheid te creëren door middel van een winstgevend business model. Hij raakt gemotiveerd door complexe uitdagingen die zowel nummers als mensen bevatten.

Contact David

Vaibhav vaidya
Application development

Vaibhav is betrokken bij product en AI ontwikkeling binnen Sobolt. Naast dat hij een fervent voetbal enthousiasteling is, zet 'V' zich in om een positief effect op de wereld om zich heen te waarborgen.

Contact Vaibhav

Edoardo Guerriero
Data Wizard

Edoardo past zijn achtergrond in de psychologie toe om de problemen en kansen van de hedendaagse samenleving kritisch te analyseren. Als AI-wetenschapper zet hij zijn technische vaardigheden in om geavanceerde team oplossingen te ontwerpen.

Contact Edoardo

Ligia Monné
Innovation Developer

Ligia combineert haar kennis van Psychologie en AI om duurzame oplossingen met een hoge impact te helpen ontwikkelen. Het gras is echt groener aan de AI-kant.

Contact Ligia

Tine de Graaf
Service Designer

Tine is een strategische ontwerper met hart voor de eindgebruiker. Ze houdt ervan om problemen op te lossen. Hiervoor gebruikt ze haar expertise in kwalitatief onderzoek en co-creatie.

Contact Tine

Willem Houck
Data Whisperer

Willem is een econometrist met een passie voor kunstmatige intelligentie. Binnen Sobolt helpt hij de performance van deep learning modellen te verbeteren wanneer weinig data beschikbaar is.

Contact Willem

Inge Simpelaar
Growth supporter

Als ervaren ondernemer is Inge betrokken bij het verbeteren van strategie en groei. Ze streeft naar duurzame ontwikkeling en innovatie. Een ding is zeker, deze voormalig snowboardleraar kan bergen verzetten.

Contact Inge

Ivan Liono
Impact Engineer

Wie woonde er in 7 landen? Ivan. Met zijn technische kennis en agile mentaliteit, gebruikt Ivan zijn hard- en software expertise om de toekomstige impact van Sobolt te maximaliseren.

Contact Ivan