Samen innoveren

Image cannot be loaded

Onderzoek en ontwikkeling

Bij Sobolt zijn we altijd aan de slag om de nieuwste technische ontwikkelingen toe te passen in de praktijk. Data wordt omgezet naar waardevolle inzichten. Wij geloven sterk in co-ontwikkeling met partners en klanten. Onze gezamenlijke ambitie is om oplossingen van wereldklasse te ontwikkelen. Samenwerken?


Deep learning en meer

Sobolt heeft een georganiseerde aanpak van innovatie, waarbij deep learning en andere moderne technieken worden toegepast. Dit wordt verrijkt door een steeds sterker netwerk van partners en klanten. Daarnaast stroomlijnen we technologische en marktontwikkeling van innovaties met de eigen Sobolt Readiness Levels.


Snapshot?

Innovatieprojecten met partners

Natura.ai

Met Natura.ai moderniseren we het monitoren van natuurgebieden in heel Europa door AI en remote sensing data te gebruiken. Lees hier meer.

Terravisie

In samenwerking met S[&]T ontwikkelen we high-tech methoden om illegale grondverplaatsingen bij te houden voor meerdere cliƫnten. Interesse?

Bikeability.ai

Bikeability.ai kwantificeert bereikbaarheid en brengt knelpunten in kaart. Dit draagt bij aan duurzame stedelijke bereikbaarheid.

Accelerators

Sobolt is lid van ESA Business Incubation Centre in Noordwijk and Connekt in Delft. We groeien binnen de inspirerende netwerken, evenementen en meer.

QuickBridgeScan

Onze partners Movares en Geozicht leveren expertise op het gebied van civiele techniek en drones. Samen transformeren wij bruginspecties.

Zonversneller

Samen met MapGear ontwikkelen we Zonversneller bij de provincie Overijssel. Dit helpt stakeholders actief bij de energietransitie te betrekken.