Samen innoveren

 

Duurzame innovatie

Bij Sobolt worden we gedreven door onze duurzame visie. We zijn altijd bezig met het praktisch toepassen van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo halen we de meeste waarde uit data. Wij geloven sterk in co-ontwikkeling met partners en klanten. Onze gezamenlijke ambitie is om oplossingen van wereldklasse te ontwikkelen met behulp van AI. Samenwerken?

Deep learning en meer

Sobolt hanteert een georganiseerde aanpak in haar innovatietrajecten waarbij deep learning en andere moderne technieken worden toegepast. Dit wordt verrijkt door een groeiend netwerk van partners en klanten. Daarnaast stroomlijnen we technologische en marktontwikkeling met de door ons ontwikkelde Sobolt Readiness Levels. Zo houden we grip op het snel veranderende AI landschap. 

De ideale combinatie

Deep learning is de toekomst voor remote sensing. Het interpreteren van Petabytes aan data is geen taak voor mensen. De grote hoeveelheid ongelabelde data vergroot deze synergy. De potentie voor nieuwe toepassingen is nagenoeg oneindig. We hoeven alleen maar de juiste technologie te vinden. Met onze geruime ervaring in het toepassen van deze technieken, hebben we nagenoeg altijd een passende oplossing.

Snapshot?

Innovatieprojecten met partners

Natura.ai

Met Natura.ai moderniseren we het monitoren van natuurgebieden in heel Europa door AI en remote sensing data te gebruiken. Lees hier meer.

Terravisie

In samenwerking met S&T, ontwikkelen we high-tech methoden om illegale grondverplaatsingen bij te houden voor meerdere cliënten. Interesse?

Bikeability.ai

Bikeability.ai kwantificeert bereikbaarheid en brengt knelpunten in kaart. Dit draagt bij aan duurzame stedelijke bereikbaarheid.

LandLoupe

Het automatisch en accuraat inspecteren van infrastructuur. LandLoupe brengt infrastructuur sneller en goedkoper in kaart dan de conventionele methoden.

Zonversneller

Samen met MapGear ontwikkelen we Zonversneller bij de provincie Overijssel. Dit helpt stakeholders actief bij de energietransitie te betrekken.

Incubators

Sobolt is onderdeel van het ESA Business Incubation Centre in Noordwijk en Connekt in Delft. Zo bouwen we een groot en inspirerend netwerk op.

 

 

De allernieuwste ontwikkelingen

Bij Sobolt werken we de allernieuwste technologieën. We leren continu van de meest recente doorbraken in het onderzoek. Sinds kort passen we state-of-the-art deep learning technologieën toe op 3D puntenwolken. Samen met de visuele eigenschappen kunnen we nagenoeg ieder object leren begrijpen. Van de grootste wolkenkrabber tot de kleinste plant.