Case in1 met ESA

Nieuwe kijk op de aarde

Nieuwe kijk op de aarde

Banner_Sobolt

Hoewel het nog een beetje ‘onder de radar’ is, is ons aardobservatieproject met ESA van start gegaan. Het volledige plaatje onthullen we later, nu geven we wat stof tot nadenken over een baanbrekende ontwikkeling.

De expertise van Sobolt op het gebied van baanbrekende deep learning toepassingen heeft niet alleen voor ons, maar voor de hele EO-datawetenschapsgemeenschap tot een ‘magisch’ ingrediënt geleid. AI heeft natuurlijk de manier veranderd waarop we gegevens al gebruiken, waardoor we op grote schaal meer informatie uit beschikbare gegevens kunnen halen. Nu gaan we een stap verder...


Direct betere data met in1

Ontdek nieuwe use-cases door de beschikbare EO-data te upgraden.

Krijg toegang op aanvraag tot onze Super resolutie en haze-removal algoritmen.

De datakwaliteit van morgen vandaag beschikbaar. Gemakkelijk te integreren.

"I am partially blind but now I can see"

In dit tijdperk wordt toegang tot waardevolle en bruikbare gegevens langzamerhand een realiteit. Er is nog veel verborgen informatie die kan worden ontdekt: er is meer dan hoe het op het eerste gezicht lijkt! We hebben nu de sleutels om nieuw potentieel te ontsluiten.

Onze oplossing biedt een gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve big data-oplossing die de verborgen informatie in aardobservatie data onthult. Meer details komen beschikbaar naarmate de ontwikkeling vordert. Het enige dat we voorlopig kunnen zeggen is: EO-dataspecialisten, bereid u voor!