Daag jezelf uit en draag bij

Klaar voor je volgende uitdaging?

Wij zijn innovatieboosters, natuurliefhebbers en AI-evangelisten. In ons team combineren wij kennis en ervaring op het gebied van computational science, natuurkunde, astronomie en management. De door AI gedreven producten die we ontwikkelen hebben potentieel een baanbrekende impact. We gaan zo ver als nodig om een substantiële bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Ben jij een tovenaar met data? Een echte impactmaker? Een Ghost Buster? Check onze vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie!

Work at Sobolt

Project developer

We zijn op zoek naar een energieke Project developer die graag aan de slag gaat om datagedreven applicaties te bouwen voor een duurzame toekomst. Het werk is dynamisch en stelt je in staat om complexe problemen op te lossen en te versnellen binnen de energietransitie.


De job

Als Project developer ben je verantwoordelijk voor het maken van de commerciële vervolgstappen, de planning en de oplevering aan klanten. Het betrekken van onze klanten speelt hierbij een cruciale rol. De uitdaging voor jou is het opschalen en aanpassen aan de wensen en behoeften van de Nederlandse markt.

We zijn op zoek naar iemand die met een open houding achterhaalt welke onderdelen belangrijk zijn voor onze stakeholders. Nederlandse gemeenten vormen het komende jaar de belangrijkste klantgroep. De wensen en behoeften vertaal je met het team in concrete stappen. Het enthousiasmeren en meekrijgen van externe partners is hierbij een cruciale stap.

Ben jij dit?

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol als product owner 
  • Prettige communicatie- en presentatievaardigheden
  • Affiniteit met duurzaamheid, met name de energietransitie, is een pré
  • Enthousiast, gedreven en nieuwsgierig van aard
  • Lekkere commerciële drive 
  • Besluitvaardig; je neemt beslissingen en neemt anderen hier gemakkelijk in mee

Enthousiast?  Bekijk onderaan deze pagina hoe je met ons in contact kunt komen.

 

Intern business development

We zijn op zoek naar een intern die graag aan de slag wilt om datagedreven applicaties te helpen bouwen voor een duurzame toekomst. Het werk is dynamisch en stelt je in staat om complexe problemen op te lossen. Er is de mogelijkheid om mee te draaien, een eigen onderzoek te doen en een speciaal project aan te pakken. 

De job

Als intern business development, ga jij aan de slag om nieuwe kansen te ontdekken voor Heatpuls. Zowel in Nederland als internationaal. Je komt in een agile team terecht van data scientists en business developers. Samen met jouw collega’s werk je aan een innovatief product binnen de energietransitie. 

We zijn op zoek naar iemand die met een onderzoekende en nieuwsgierige houding wensen en behoeften van (internationale) klanten in kaart brengt. Je krijgt de verantwoordelijkheid om nieuwe partners te vinden en relaties te managen. De input die jij verzamelt tijdens marktonderzoek, vertaal je vervolgens naar de rest van het team. 

Ben jij dit?

  • Opleiding bedrijfskunde, innovatiemanagement of organisatiewetenschappen
  • Analytisch sterk 
  • Enthousiaste en positieve houding
  • Affiniteit met duurzaamheid

Enthousiast? Bekijk onderaan deze pagina hoe je met ons in contact kunt komen.

Wat bieden wij?

     Werken aan sommige van de meest uitdagende problemen
     Passend salaris
✔     De snelheid en wendbaarheid van een tech-startup
✔     Een werkplek tegenover het Rotterdam Centraal Station
✔     Energieke en ambitieuze werkomgeving
✔     Ruimte om jezelf te ontwikkelen 
✔     De mogelijkheid om je eigen ideeën te implementeren
✔    De kans om jouw omgeving een duurzamer te maken

Enthousiast?

Ben je meteen enthousiast? Of niet zeker of het een match is? Je kunt altijd een kop koffie komen drinken om ons beter te leren kennen. Vul hier het contactformulier in. Of, als je er direct voor wilt gaan, stuur dan je C.V. en motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com.