Subsidiecheck, ontwikkel mee!

De investering in woningverduurzaming is vaak ondoorzichtig voor mensen. Er zijn veel voorwaarden, regelingen en mogelijkheden. Oftewel: complexiteit. Om klanten & bewoners te ondersteunen zijn wij achter de schermen druk bezig om ‘de beste subsidiecheck’ te ontwikkelen. Tooling waarbij je op toegankelijke & eenvoudige wijze kan checken in hoeverre, welk bedrag dus :-), je in aanmerking komt voor subsidie. Zonder mitsen en maren het liefste.

Hoe werkt subsidiecheck wel/niet? Op woensdag 31 juli om 15.00 uur in het mooie Schielandshuis te Rotterdam houden wij een live feedback/expertsessie om te leren, valideren en testen met elkaar. Meedoen aan de sessie of jouw gemeente alvast aanmelden voor een pilotperiode? Laat het weten!


Aanmelden sessie


Reacties zijn gesloten.