Ontdek hoe Regelhulp ISDE bewoners ontzorgt

In 2024 is een recordbedrag van 600 miljoen euro aan subsidie beschikbaar gesteld voor de ISDE-regeling. Met deze subsidie kunnen huiseigenaren hun woning verduurzamen door te investeren in isolatie, een warmtepomp en andere energiebesparende maatregelen. Helaas benut lang niet iedereen deze kans. Veel huiseigenaren vinden de aanvraag complex, waardoor zij er niet aan beginnen of de aanvraag gewoonweg mislukt.

Om bewoners te helpen, biedt het RVO gemeenten vanaf 1 februari de mogelijkheid om namens hun inwoners subsidie aan te vragen. Dit kan voor individuele woningen of via een wijkaanpak. Beperkte uitvoeringscapaciteit? Met Subsidie Regelhulp ISDE staan we klaar om bewoners persoonlijk te begeleiden of zelfs de volledige aanvraag uit handen te nemen als tussenpersoon. Een effectieve oplossing voor gemeenten die hun inwoners willen ontzorgen bij het verduurzamen van hun woningen. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw gemeente te verduurzamen? Voor meer info neem contact op met Hugo via h.kroonen@sobolt.com!


Reacties zijn gesloten.