Recruiter+ gezocht

Uitgekeken op je huidige job of wil je gewoon keigraag gaan voor duurzaamheid vanaf vandaag? Wij gaan schalen dit jaar, ofwel we zijn op zoek naar 10+ collega’s. Om dit te organiseren lijkt het ons handig om eerst een recruiter te verwelkomen 😉 Zet jij dit op touw?

Vacature Recruiter+
Ben jij een enthousiaste en gepassioneerde recruiter? Gevoel voor het ontdekken en verbinden van talent in een dynamische en innovatieve omgeving? Wij zijn op zoek naar een recruiter met benefits.

Jij weet nieuwe Sobolteers te scouten en ze op een empowerende manier te onboarden. Je bent verantwoordelijk voor de hele journey, van vacaturetekst tot de shining collega in het werkveld. Op een creatieve wijze ben je vrij om het wervings- en onboardingsproces naar een hoger plan te tillen. Met jouw fijne energie en open houding weten collega’s de weg te vinden. Binnen Sobolt krijg je de kans om impact te maken op verschillende vlakken, zoals het bevorderen van teamontwikkeling en meedoen aan innovatieve duurzame projecten. Jouw bijdrage versterkt niet alleen het recruitmentproces, maar de groei van ons hele team.

Klinkt dit als iemand die jij zou recruiten? 😉

  • 2 tot 20 jaren ervaring met HR / recruitment
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Pro-actief & nieuwsgierig van aard
  • Gevoel voor doen
  • Affiniteit met duurzaamheid
  • 12-32 uur beschikbaarheid

Ben jij onze nieuwe recruiter? Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com.

Reacties zijn gesloten.