Grootse deur-aan-deur campagne in Gemeente Nissewaard

In Gemeente Nissewaard mogen we ruim 1.200 huishoudens inschrijven voor een Energieklus Fix bezoek. Om dit te realiseren gaan we proactief de wijken in om bij meer dan 3.000 adressen aan te bellen. Een grootse deur-aan-deur campagne met veel mooie gesprekken, maar zeker ook argwaan en schaamte. Met aandacht en begrip proberen we inwoners zo goed mogelijk te helpen.

Energieklus Fix is een krachtige en schaalbare aanpak waarbij we afspraken inplannen voor directe installatie van energiebesparende maatregelen. Ons team aan Energieklussers gaat op pad met een goed gevulde rugzak vol ‘quick wins’. Bewoners ervaren direct comfort en besparen hiermee op hun energierekening.

Word jij enthousiast van dit succesverhaal? Sparren met Wouter?


Reacties zijn gesloten.