Start Day 2024: kijkje achter de schermen

Sobolt is het jaar traditiegewijs goed begonnen met Start Day. De dag waarop we terugblikken en de gezamenlijke doelen voor 2024 aanscherpen en gladstrijken. Een kijkje achter de schermen?

  1. Sobolt doelstellingen 2024
  2. Waar werken we naar toe? Dit jaar gaan we resultaat gedreven te werk om de meeste impact te kunnen realiseren. Dit jaar gaan we meer dan 100.000 huishoudens bereiken en ca. 500 kassen helpen verduurzamen.

  3. '10 values we stand for'
  4. Onze bedrijfscultuur is opgebouwd uit 10 waarden waar we voor staan en vertegenwoordigen onze dagelijkse mentaliteit.

  5. Energielabels & maatwerkadvies
  6. Energieadviseurs weten er alles van. Tijdens de workshop ging trainer Prosper de Bever in op specifieke expertise op het gebied van energielabels en maatwerkadvies.

  7. Workshop Effectief Altruïsme
  8. Voor persoonlijke en professionele doeleinden duiken we in de wereld van effectief altruïsme. Wat is de meest effectieve manier om te bepalen wat het “goede” is? Deze filosofie pleit voor het gebruik van bewijsmateriaal en rationele overwegingen. Interessant?

"Things that you start doing have way more impact than the things that you stop doing." - Impactvolle collega Thomas Wierikx


Reacties zijn gesloten.