Zet jouw wethouder aan!

Hoe goed zijn de gemeente- en provinciehuizen van Nederland geïsoleerd? Wij maken warmtescans om beleidsmedewerkers, raad en wethouders bewuster te maken van warmteverlies. Middels het warmtebeeld verkrijg je direct een eerste indruk van de isolatiestatus.

Wil je een warmtescan ontvangen om jouw wethouder over de streep te trekken? Stuur een mail naar p.schoots@sobolt.com en ontvang een unieke scan van jouw gemeentehuis! Een mooi voorbeeld zie je hieronder. Zo’n plaatje wil jij op kantoor ophangen? 😉


Gemeente Hoogeveen


Energieklus helpt bewoners door inzicht te bieden in de warmtelekken in woningen, wat ervoor zorgt dat bewoners bewust worden van de isolatiestatus van de woning. Samen activeren we bewoners om isolatiemaatregelen te nemen. Benieuwd?Reacties zijn gesloten.