Woningscanners warm voor winterseizoen

Het winterseizoen, oftewel het warmtescan-seizoen, komt er weer aan en de voorbereidingen zijn in volle gang gezet. Afgelopen jaren hebben we vele bewoners geholpen om warmtelekken van hun woning in kaart te brengen. Bewoners ontvangen daarbij een isolatie-adviesrapport op maat. Deze winter gaan we wederom de koude straten op om warmtescans te maken van 10.000-en woningen door heel Nederland. Ons nieuwe team is klaar voor koude nachten. Volgende week misschien?

Deze week kwam ons kersverse scanteam bij elkaar voor een kick-off sessie. Deze sessie bestond uit verschillende trainingen waaronder een kennismaking met de apparatuur en praktijkoefeningen. Om feeling te krijgen voor het vak, gingen de scanners de straat op voor een testrun.

Het team van enthousiaste warmtescanners is warmgedraaid om deze winter de wijken in te gaan. Een perfecte aanjager voor eigenaar-bewoners in gemeenten. Welke wijkbewoners geef jij een zetje in de rug?

Reacties zijn gesloten.