Trend gemeenten: doe-het-zelf

Met de lokale uitrol van de NIP proposities zien we momenteel veel uitvragen langskomen. Sommige gemeenten houden dit ouderwets nog even in de pilotsfeer of werken met een ouderwetse ‘inkoopactie’ waarbij de leverancier aan de achterkant het budget ophaalt. Een nieuwe trend is wel echt nieuwswaardig: doe-het-zelf concepten. Best bijzonder dat burgers wel/niet naar de Gamma mogen met belastinggeld. Er zijn natuurlijk best een paar goede redenen voor om voor deze (deel)invulling te kiezen als gemeente. We zetten ze op een rij. Wie vult er aan?

Je ziet dat de grote bouwmarkten, en de concepten eromheen, met de wettelijke grens van 150 euro per cadeaubon worstelen en tegelijkertijd geen garanties kunnen geven op ‘isolatiesignatuur’. De webwinkels, zoals WoonWijzerWinkel, lijken geschikter om mee samen te werken naast bijvoorbeelde de lokale bouwmarkten waar je wel specifiek afspraken mee kunt inrichten. Meer weten over een geborgde en professionele NIP-uitrol inclusief woningcheck?


Reacties zijn gesloten.