Congres ‘Limburg Verduurzaamt’ op 27 oktober, kom je ook?

De afgelopen jaren heeft Sobolt actief samengewerkt met WoonWijzerWinkel Limburg. De komende periode wordt deze samenwerking nader geïntensiveerd. WoonWijzerWinkel Limburg zal lokale adviseurs uitrusten met Sobolt Energieklus software en de NIP implementatie wordt gezamenlijk uitgewerkt met een aantal Limburgse gemeenten. Gaaf!

Evenement
Op vrijdag 27 oktober organiseert WoonWijzerWinkel Limburg in samenwerking met Stadsregio Parkstad Limburg en Roda J.C. Kerkrade het Congres ‘Limburg Verduurzaamt' in het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade. Het congres staat in het teken van de volgende 3 thema’s:

  1. De energietransitie in Limburg
  2. Klimaatadaptatie en waterveiligheid
  3. Energierechtvaardigheid

Naast jou? 😉 en vele andere bezoekers, zullen Jesse Klaver, Mona Keijzer, Laurens Dassen (in afwachting) aanwezig zijn. Twan Huys ondervraagt deze politici in het Toekomstdebat Limburg over de belangrijkste Limburgse verkiezingsthema’s. Het congres wordt geopend door Petra Dassen, burgemeester van Kerkrade en Marwin Dekkers, algemeen directeur van WoonWijzerWinkel Limburg. Daarnaast zal vanuit het werkveld expertise worden gedeeld door onder andere Marcel Timmermans (POWERWATT) en Gijs van Wijk (Urgenda/Thuisbaas): “De energietransitie lastig? De praktijk die werkt”. Klik hier voor meer info en het gehele programma. Goed om te weten? Je kunt op elk moment van de dag het congres binnenstappen, zoals de agenda dat toelaat.

Gratis deelnemen? Sobolt relaties binnen Nederlandse gemeenten krijgen een gratis congresticket. Meld je aan via onderstaande button.


Reacties zijn gesloten.