Irrigation management in Mexico

Waar zijn ideale omstandigheden voor florerende landbouw & tuinbouw? In Mexico. Mexico beschikt over een uitstekend klimaat voor de teelt van vele gewassen, of het nu in de grond, open velden of in beschermde structuren is. Watergebruik is wel een groot issue. Niet geheel toevallig dat dit jaar Greentech Americas in Querétaro Centro de Congresos (QRO), México wordt gehouden. Van 21 t/m 23 maart zijn wereldwijde toonaangevende leveranciers van geavanceerde technologieën in de tuinbouw op dit event aanwezig. Waaronder Sobolt met 30MHz. Onze collega’s Dennis & Wouter vertrekken volgende week naar Midden-Amerika om klanten te bezoeken, de marktkennis te verdiepen en nieuwe ideeën op te doen. De tuinbouwsector in Mexico is volop in ontwikkeling waardoor er kansen liggen in deze Latijnse markt. Land- en tuinbouw zijn verantwoordelijk voor 70% van het totale watergebruik in Mexico. Veel voedselproducenten vertrouwen nog op verouderde irrigatiesystemen, missen afvalwaterzuivering, hergebruik van water & wateropvang technologieën. Er is grote behoefte aan slimme oplossingen. Met onze technologieën + kennis op het gebied van duurzaamheid hopen wij meer impact te kunnen maken.

Ga je ook naar Mexico? Business doen in Mexico vergt namelijk een andere aanpak dan in Europa. Download hier een aantal culture tips & tricks van Greentech. Sparren over waterbesparing in de tuinbouw? Of meeten op Greentech? Contact collega Wouter via w.vandewetering@30mhz.nl.


Reacties zijn gesloten.