30MHz met Sharon

Afgelopen week maakte 30MHz de overstap naar Sobolt. Elke transitie is spannend voor klanten, maar zeker voor de collega’s. Nieuwe processen, mensen en honk. Wat zijn de 3 transitietips van collega Sharon?

  1. Wie ben jij & wat is jouw rol?
Ik ben Sharon, kom uit Nijverdal, maar woon inmiddels al 8 jaar in Amsterdam. Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd, maar ga nu een hele andere kant op, ik studeer op dit moment namelijk software engineering. Ik heb 6+ jaren ervaring in customer support voor bedrijven in verschillende sectoren. Nu al meer dan een jaar voor 30MHz. Op dit moment zorg ik voor de support voor alle 30MHz klanten. Daarnaast wil ik graag gaan meedenken over productverbeteringen vanuit het oogpunt van de klant. Het allerleukste lijkt me dat ik met mijn kennis coderen & ervaring in klantcontact ons product kan verbeteren.
  1. Waar liggen de grootste kansen voor telers?
Het gebruiken van data om zo kwalitatiever te kunnen groeien. Waarbij datagedreven teelt zorgt voor een optimaal product.
  1. Even dromen: hoe zie jij de teelt van de toekomst?
Een combinatie van data, menselijke kennis en geautomatiseerde processen om zo tot de beste en meest duurzame voedselproductie te komen. In mijn droomwereld kan dit overal lokaal zodat voedsel niet meer de hele wereld over hoeft te reizen.
  1. Wat zijn jouw 3 gouden tips voor telers?
  • Gebruik je data, lees het niet alleen, maar pas het ook toe.
  • Neem contact op bij vragen, we weten veel en kunnen goed helpen. Domme vragen bestaan niet 😉
  • Wees niet bang voor veranderingen van je werkzaamheden om je teelt te verbeteren.
  1. Last but not least, liever Rotterdam of Amsterdam? 😉
Ik blijf toch bij Amsterdam, maar wie weet denk ik er over een tijdje anders over 😉

Wil jij ook slimmer telen? Neem contact op met Sharon Vrielink via s.vrielink@sobolt.com

Reacties zijn gesloten.