Energieklus Event: 5 learnings voor meer blije bewoners

Op vrijdag 17 februari was het 1ste Energieklus Event. Alle energieklussers & energie collega’s kwamen samen in het midden van het land om de klokken gelijk te zetten, onze diensten te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. Een plezierige leerzame dag waar veel ervaringen zijn gedeeld. Wat zijn de top 5 learnings?

De dag werd afgetrapt met verschillende workshops die in het teken stonden van kwaliteitsverbetering, dienstontwikkeling en verdieping. Iedereen was actief & enthousiast wat heeft geresulteerd in de volgende learnings:

  1. Vaker samen deur aan deur klus bezoeken doen. Dit creëert verbondenheid en geeft meer vertrouwen aan bewoners
  2. No shows handiger organiseren in de tooling
  3. Hoe kunnen we het gedrag van bewoners nog verder helpen? Onder andere nasturen van het rapport
  4. Vaker samenkomen met een “samen verbeterdag”, 4x per jaar
  5. Elke bewoner heeft een individueel, authentiek verhaal. Idee: een verhalenlijn opzetten. Wat denk jij?

Na afloop heeft iedereen genoten van een heerlijk diner & een potje jeu de boules. Dit was een fijne afsluiter om met collega’s te connecten en verhalen te delen. Wij willen graag iedereen bedanken die zich inzet voor energieklus projecten. Samen diensten verbeteren voor nog meer blije bewoners? Wil je onze energieklussers van dichtbij bekijken?Reacties zijn gesloten.