30MHz joins Sobolt

Op 1 februari hebben wij overeenstemming bereikt over een doorstart van 30MHz. Spannend?! 30MHz is een vooraanstaande speler in draadloze sensortechnologie en dataverwerking voor de wereldwijde tuinbouw. Telers krijgen met deze technologische tools meer inzicht in plant- en klimaatcondities.

“Wij zien veel synergie tussen de proposities van 30MHz en Plantfellow. Datagedreven tuinbouw biedt perspectief voor de toekomst. Alle klanten kunnen het platform, de sensoren & service gewoon blijven gebruiken. De 1e focus ligt nu op het borgen van de kwaliteit & dienstverlening. Ik heb veel zin om in gesprek te gaan met de gezamenlijke klanten en partners.” - aldus collega Dennis van der Wiel.

Met behulp van digitale oplossingen krijgen telers & veredelaars inzicht in elke stap van het groeitraject. Door de integratie van kennis, data & technologie kunnen we samen verder bouwen aan de ontwikkeling van tuinbouw van de toekomst. Stay tuned.

Reacties zijn gesloten.