Energieklussers 2023: goed gestart!

Het jaar is fris en nat begonnen in Nederland. Ondanks verschillende energie compensaties blijft het voor veel mensen lastig om de energierekening te betalen. Hoe pak je dit aan? Een goed begin begint bij jezelf. Onze energieklussers zorgen niet alleen voor betere isolatie, maar denken mee met bewoners en het energieverbruik.

Energieklusser Jesper stapt met plezier elke dag op de fiets. “Het is heel leuk om met mensen uit verschillende culturen in contact te komen. Er is heel duidelijk te merken dat veel mensen energiehulp nodig hebben. Ik ben super blij om een handje te kunnen helpen in deze periode.”

Wil jij ook dat de huishoudens in jouw gemeente het iets warmer hebben in deze koude tijd? Namens gemeenten organiseert Energieklus energiebesparing. Neem contact op met Jesper zelf via j.dewit@energieklus.nl of met één van onze projectleiders..


Reacties zijn gesloten.