Warmtescan succes in Amersfoort

De gemeente Amersfoort betrekt haar bewoners bij de verduurzaming van hun woning. Amersfoorters worden bewust van de isolatie kansen & geactiveerd om vervolgstappen te zetten. Super! Uit de bewoners evaluatie (92 respondenten) blijkt dat:

  • 40% heeft na ontvangst van het warmtescan rapport zelf een isolatiemaatregel uitgevoerd
  • 35% heeft na ontvangst van de rapportage een isolatiemaatregel laten uitvoeren
  • 98,9% zou anderen aanraden om een warmtefoto te laten maken

De winter is inmiddels écht begonnen en er zijn nog vele koude nachten op komst. De belangrijkste reden om de woning te isoleren in Amersfoort is: ‘besparen op de energierekening’ (79,4%). Hoe ligt dat in jouw gemeente? Diverse teams staan klaar om warmtefoto’s te maken. Zet een stuk restbudget in door op onderstaande button te klikken of neem contact op met Wouter via w.vermeiden@sobolt.com.


Reacties zijn gesloten.