Nieuw jaar, nieuw jasje voor Zonnedakje

Het heeft even op zich laten wachten, maar nu is het dan eindelijk zover! Vanaf vandaag beginnen we met de uitrol van de nieuwste analyse van pv realisatie in ca. 100 gemeenten in Nederland. Op deze pagina kan je vinden wanneer jouw gemeente aan de beurt is. Om de nieuwste wijzigingen te bespreken organiseren we op 15 december een webinar voor alle geïnteresseerden. Meld je hier direct aan.

Naast de analyse van de 2022 luchtfoto's, hebben we zonnedakje flink vernieuwd. Een aantal van de belangrijkste wijzigingen:

  • Geïnstalleerd vermogen op wijk-, gemeente- en provincieniveau
  • Verbeterde potentie berekening
  • Nieuw logo en nieuwe kleuren geven Zonnedakje een modernere look
  • Het exporteren van data nu ook mogelijk op RES & provincieniveau
  • Het laden van de kaart is vele malen sneller dan voorheen

De nieuwe functionaliteiten zijn vanaf vandaag beschikbaar op zonnedakje.nl. Heb je vragen over de uitrol of één van de nieuwe functionaliteiten? Neem dan contact op met Otto (o.fabius@sobolt.com). Staat jouw gemeente er nog niet tussen, maar ben je wel benieuwd naar de inzichten die Zonnedakje kan bieden? Plan dan een demo in met Annemarie.

Reacties zijn gesloten.