Welke carrière afslag neem jij? Nieuwe collega?

Ambitie? Idealistisch? Carrière maken? Welke afslag neem jij? We leven in het jaar 2022. Waar kom je elke dag je bed voor uit? Hoe wil jij je tijd besteden? Rutger Bregman gaat in zijn artikel ‘Nee, je bent niet goed zoals je bent’ in op ons moreel en idealisme. Hij analyseert dat talloze mensen hun tijd in suffe, nutteloze of zelfs schadelijke banen verspillen. Maar er is medicijn: morele ambitie.

Bron: de Correspondent - Rutger Bregman

Elke dag werken wij met volle overgave aan versnelling & verslimming van verduurzaming. Er is nog veel te doen. De klokt tikt… Wij willen écht impact maken en zijn op zoek naar ambitieuze idealisten! Jij?

Energieklusser
Heb je 2 rechterhanden? Wij zijn op zoek naar enthousiaste klussers die energiebesparende maatregelen aanbrengen in 100-en huizen. Je maakt elke dag mensen blij en helpt de energierekening te verlagen. Maak jij de volgende Jolanda blij? Solliciteer hier.

Impact business developer
Wil je impact maken door innovatieve ideeën om te zetten naar business die bijdraagt aan de energietransitie? Als impact business developer ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van een netwerk van klanten en strategische relaties. Voor de klantorganisatie, voor Sobolt en voor burgers. Ambitieus en geen piepert? Check de vacature.

AI veredelaar
Passie op het gebied van plantenveredeling? Help jij bij de ontwikkeling van data-gedreven diensten voor efficiëntere voedselproductie? Beter en toekomstbestendig voedsel en minder productieverlies Geef jij de teelt van de toekomst vorm met onze partners? ? Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com.

Reacties zijn gesloten.