Present op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 5 & 6 oktober 2022 staat de Jaarbeurs in Utrecht voor ons in het teken van slimme groene steden en dorpen. Hier wordt de 18e editie van de Vakbeurs Openbare Ruimte gehouden. Met ruim 600 exposanten is dit de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. Vrijwel iedere Nederlander maakt gebruik van de openbare ruimte. Collega Dirk van Riel is aanwezig namens Sobolt & Treetracker op de stand 2.2.33, van partner de Boominspecteurs.

“Er is enorm veel interesse in de beurs!”, aldus collega Dirk. De openbare ruimte is van iedereen en daarom is het zo belangrijk dat we hier zuinig mee omgaan. Een groen straatbeeld is eigenlijk een must en bomen zouden het hart van steden moeten vormen. Gemeenten bezoeken de beurs om inspiratie op te doen om de gezonde & groene leefomgeving in te richten. Interessegebieden zijn dan onder meer hittestress en biodiversiteit. De Boominspecteurs is een waardevolle partner die zich inzet voor het beter beheren van bomen. Samen maken we ons hard voor een duurzamere toekomst! Benieuwd hoe Treetracker & de Boominspecteurs kunnen helpen om de openbare ruimte te vergroenen? Kom vandaag (gratis) naar de Vakbeurs, stand van de Boominspecteurs (standnummer 2.2.33) en ontmoet Dirk.


Reacties zijn gesloten.