Gezocht: 20 energieklussers

Wij zoeken Energieklussers in heel Limburg, de regio Nijmegen, Rotterdam, Harderwijk en in de provincie Groningen. Installeer jij kleine energiemaatregelen in 3 tot 6 huizen per dag? De energietransitie vraagt om grote inspanningen. Hoge energierekeningen zijn een groeiend probleem. Er is samen een grote klus te klaren. Doe jij mee?

Over Energieklus
Energieklus realiseert energiebesparing. De laatste periode zijn er Energieklus projecten gestart in heel Nederland. Deelnemers zijn zeer tevreden en geven een score van gemiddeld 9+ uit 10. Hebben wij een nieuwe energieklusser gevonden?

Energiebesparing? Doen!
Er worden direct energiebesparende maatregelen geĂ¯nstalleerd in de woning van deelnemers. Als Energieklusser heb je een rugzak met ongeveer 30 verschillende maatregelen bij je. Van radiatorisolatie tot led-verlichting en een waterbesparende douchekop.

Energieklusser worden?
Help jij met actief verduurzamen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste klussers die energiebesparende maatregelen aanbrengen in 100-en huizen. Je maakt elke dag mensen blij en helpt de energierekening te verlagen. Liefst heb je 2 rechterhanden. Zoek je een prachtbaan voor 2 tot 5 dagen in de week? Na een paar trainingssessies ben je helemaal klaar om impact te maken. Wij bieden je 2.700 euro op fulltime basis. Zit onderstaande in jouw rugzak?

  • Beschikbaar voor minstens 60 werkdagen de komende periode (liefst meer)
  • Affiniteit met duurzaamheid en klussen
  • Sociaal niet onhandig đŸ˜‰
  • Aantoonbare doener
  • Pre: geldig rijbewijs

Plan jouw startgesprek met collega Kelly via werk@energieklus.nl.


Reacties zijn gesloten.