Energieklus Samen: software voor energieklussers

Om op grote schaal energiearmoede aan te pakken is de support software natuurlijk essentieel. Hoe kunnen we er samen bij zoveel mogelijk mensen energiebesparende middelen te installeren? Ons antwoord? Energieklus Samen. Gemeenten, energiecoƶperaties, woningcorporaties en individuele energieklussers kunnen deze slimme tool inzetten. Energieklus Samen levert vooringevulde gegevens, handige huismeettools, directe berekeningen van Co2, bespaaradvies, koppeling met het voorraadsysteem en de logistiek van energiebesparende materialen. Gemakkelijk in actie?!?

Het energieprobleem wordt groter & groter. Dus we blijven (door)ontwikkelen. Hoe kan de software de kwaliteit helpen waarborgen? Kan het nog gebruiksvriendelijk voor de energieklussers, fixers en energieadviseurs in het land? Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Er zijn een aantal coole nieuwe features aan de Energieklus Samen software toegevoegd, namelijk:

  • Verbeterde woningrapporten
  • Afspraken gemakkelijker verzetten
  • Nieuwe filters of sneller goed advies te kunnen geven

Rapporten voor iedereen
Vooraf ingevulde gegevens over woningen maken het proces lekker snel. Met het verbeterde rapport zien bewoners nog duidelijker hoe je we het huis beter kunnen isoleren en aanpakken. Welke middelen kan je inzetten om je energierekening te verlagen?

Afsrpaken verzetten
Het is belangrijk om bewoners goed te bedienen. Service = key. Met de nieuwe feature kunnen afspraken worden verplaatst. Zo ben je als energieklusser gemakkelijker op het juiste tijdstip op het juiste adres.

Nieuwe filters
Wanneer de energieklussers of fixers op pad zijn is het handig om te weten waar de volgende afspraak is. Je wilt geen tijd verliezen door het zoeken naar informatie, terwijl in deze 10 minuten ook een tochtstrip aangebracht had kunnen worden šŸ˜‰ Met de nieuwe filters kan er gefilterd worden op gebouw, status, datum & naam fixer. Niet lang zoeken, maar direct focus om de volgende bewoner te helpen. Inclusief routekaart en reisduur.

Software inzetten om samen energiearmoede aan te pakken dus. Interesse? Neem contact op met Wouter via w.vermeiden@sobolt.com.


Reacties zijn gesloten.