Annemarie zoekt commerciële impact lover!

Sinds vorig jaar is Annemarie onze vraagbaak binnen het energiedomein. Zij helpt gemeenten versnelde impact te maken. Om samen meer voor elkaar te boksen, zijn wij op zoek naar een topcollega. Heb jij veel energie en zin om aan de slag te gaan?

Vacature impact business developer
Wil je impact maken door innovatieve ideeën om te zetten naar business die bijdraagt aan de energietransitie? Wij zoeken iemand die Nederlandse gemeenten helpt met slimme software en fijne communicatie. Oftewel een impact business developer met consultancy skills. Samen met je collega’s van het impact team help je overheden sneller & succesvoller de energietransitie vorm te geven. Binnen het team zijn wij op zoek naar mensen met een frisse blik, commerciële drive en de echte ambitie om Nederland duurzamer maken.

Als impact business developer ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van een netwerk van klanten en strategische relaties. Dit doe je door je op eigen wijze te focussen op het leveren van meerwaarde. Voor de klantorganisatie, voor Sobolt en voor burgers.

Klinkt dit als muziek in de oren?

  • Minimaal 2 jaren werkervaring
  • Je bent een boeiende gesprekspartner
  • Affiniteit met duurzaamheid is een pré
  • Staat stevig in je schoenen
  • Pro-actief & nieuwsgierig van aard
  • Geen piepert
  • Lekkere commerciële drive

Zin gekregen om de energietransitie te versnellen? Wacht niet! Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com


Reacties zijn gesloten.