Whitepaper: waarom Infrastructure-as-Code betere software bouwt

Het bouwen van softwareoplossingen voor een duurzame toekomst is waar Sobolt voor leeft. Zonder hardware om onze software op te draaien bereikt code echter niets. Het ontstaan van cloud computing heeft geleid tot nieuwe mogelijkheden om het beheren hardware (infrastructuur) te integreren in het ontwikkelproces. Wat betekent dit? Ontwikkelaars kunnen betrouwbaardere oplossingen bouwen waardoor we een grotere impact maken.

Veel uitdagingen op het gebied van infrastructuurbeheer komen voort uit het feit dat hardware van een totaal ander slag is dan software. In software kun je gewoon een nieuwe functie definiëren en snel testen of het doet wat je wilt. Met hardware is dat veel moeilijker en vereist veel meer handmatig experimenteren of ad-hocscripts schrijven. Wil jij weten hoe het anders kan? Lees het whitepaper (in het Engels): ‘Dude, just define your hard drive!’.


Reacties zijn gesloten.