2 Linkerhanden? Ken jij de ideale Fix energieadviseur?

Misschien ben je zelf niet de handigste 😉 Maar is jouw vriend(in), buurman of partner wel op zoek naar een gave impactvolle (bij)baan. Deze vriend(in) maakt impact maken door de handen te laten wapperen en energieadvies te geven aan bewoners. Sobolt creëert AI oplossingen voor een duurzame toekomst. Wij bouwen deze dagelijks met partners & klanten. Binnen het team zijn wij op zoek naar mensen met een hoop energie, brede blik en de ambitie om de wereld een stukje leefbaarder te maken. K/Ben jij onze nieuwe fixer?

Vacature fix energieadvies (bij)baan
Huurders & eigenaren direct helpen met energiebesparing. Sobolt heeft slimme software ontwikkeld om huizen te inventariseren. Lijkt het jou leuk om met een rugzak vol kennis, kunde & energiebesparende middelen op pad te gaan? Wij zijn op zoek naar enthousiaste Fixers die in opdracht van de gemeente door de wijk gaan. Ga jij huis-aan-huis langs om met energie bewoners te adviseren & soms zelf iets concreet te installeren? Daarna registreer je je werkzaamheden digitaal.

Achtergrond in bouwkunde of ben je aannemer? Misschien nog aan het studeren of gewoon heel veel kennis van energie? Na een paar trainingssessies ben je helemaal klaar om impact te maken en de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen.

Zit dit in jouw rugzak?

 • Flexibel beschikbaar voor minstens 60 werkdagen tot einde jaar
 • Affiniteit met duurzaamheid
 • Gevoel voor het adviseren van bewoners
 • (Digitale) handigheid
 • Aantoonbare doener en pietje precies
 • Pre: geldig rijbewijs

Wat bieden wij?

 • Flexibiliteit
 • Goed salaris
 • 16 tot 40 uren per week
 • Deels zelf de werkzaamheden plannen
 • Werken aan verduurzaming in een innovatieve omgeving

Zin gekregen om de energietransitie te versnellen? Wacht niet! Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com


Reacties zijn gesloten.