Klimaatinvesteringsplannen in Helsingborg

Na het lezen van de analyse: avoiding emissions framework waren wij getriggerd & wilden meer. Let’s go voor een deep dive evenement met meer dan 250 professionals. City Climate Impact Day is een dagvullend evenement georganiseerd door Cleantech Scandinavia in Helsingborg, Zweden. Thema & lessons learned?

Sobolt is uitgenodigd om een paar potentiële voorbeelden met een hoge positieve impact op het klimaat te delen. Tijdens het event, zullen wij inspirerende & succesvolle projecten met positieve klimaatimpact en nieuwe business modellen laten zien. Zijn deze oplossingen ook interessant voor Zweedse of Deense steden en/of bedrijven?

Om klimaatneutraal te worden zijn aanzienlijke investeringen in infrastructuur & innovatie nodig. Tijdens de Masterclass ‘City climate investment plan’ komen de volgende vragen aan bod:

  • Hoe maak je een investeringsplan dat verder reikt dan alleen wat de stad bezit?
  • Hoe ziet een geschikt investeringplanning proces eruit?
  • Wat zijn de kansen vanuit de EU missie?
  • Wat is de sourcing scope?
  • Hoe zorg je voor een follow-up & verbetering?

Werk jij deze zomer aan impact verbeteringsplannen voor jouw stad? Maak gratis gebruik van onze expertise! Wij creëren een infopack. Neem contact op met Jeroen via j.vanzwieten@sobolt.com.

Reacties zijn gesloten.