Neder-Betuwe fixt 1.000 woningen

Gemeente Neder-Betuwe fixt deze zomer 1.000 woningen als onderdeel van de aanpak energiearmoede. Waarom? Er is meer actie gewenst om energie te besparen. De kosten voor energie blijven stijgen en veel mensen hebben geen mogelijkheden om zelf maatregelen te treffen Hoe? Door kleine energiebesparende maatregelen & bespaaradviezen in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van tochtstrips, radiatorfolie & LED-lampen. De gemeente biedt dit met behulp van Heatpulse Fix gratis aan.

Sinds afgelopen week schrijven bewoners in Neder-Betuwe zich in. Zij ontvangen een brief om een afspraak te maken met een Fix energiecoach. De energiecoach gaat deze kleine energiebesparende maatregelen installeren. Super gaaf. Na de zomer woningen in jouw gemeente ‘fixen’? Contact Wouter via w.vermeiden@sobolt.com.

Reacties zijn gesloten.