RoboCrops: Today & Tomorrow

RoboCrops 2022 is een jaarlijks evenement waar wereldleiders in de glastuinbouw en de hightech gemeenschap elkaar ontmoeten. Sobolt is er dit jaar voor het eerst bij op het podium. Spannend en leuk. Graag gaan we samen met enkele toppartners de uitdaging aan om om hightech oplossingen in de tuinbouw te bespreken.

RoboCrops wordt georganiseerd door FME, World Horti Center en InnovationQuarter. Het programma zit boordevol hackathons, informatieve sessies en matchmaking. Het evenement bestaat uit 2 dagen. 18 mei staat in het teken van ‘Today’. Op 19 mei ligt de focus op oplossingen die meer tijd nodig hebben (‘Tomorrow’). Hierbij speelt system engineering een belangrijke rol (Digital Twins, Cyber ​​Physical Systems). Op deze dag zijn ontwikkelaars uit de hele wereld aanwezig, met het oog op toekomstige ontwikkelingen, nieuwe systemen en businessmodellen. Sobolt CTO, Danny Hetharia, geeft een key-note speech tijdens de sessie “AI: van buzz tot business”. Interesse? Schrijf je hier in om de sessie bij te wonen.

Meer weten over AI innovatie voor de horticultuur?


Reacties zijn gesloten.