Ontmoet Sobolt in de VS

Op internationale verkenning. Niet alleen in Nederland, maar ook aan de andere kant van de oceaan is er behoefte aan innovatie met betrekking tot het verduurzamen van energie. In de VS streeft de staat New York volgens de Climate Leadership and Community Protection Act (CLCPA) naar 70% renewable energy in 2030 & een emissievrije energiesector in 2040. Bron: Climate NY Gov

Kansen? Sobolt Apps worden namelijk al veel in Nederland gebruikt & zijn wereldwijd beschikbaar. Tijd om kennis te delen? Onze collega Annemarie Hagenaars is momenteel in de VS. Zij gaat de Amerikaanse innovatiegeest opsnuiven en probeert bruggen te bouwen.

Op 18 mei representeert Annemarie Sobolt tijdens de viering van de Nederlandse start-up & scale-up community georganiseerd door de Netherland-America Foundation (NAF) & Consulate General of Nederland in New York (NL CGNY). Topic van de avond? Bridging worlds. De NAF bestaat 100 jaar en is bruggen aan het bouwen tussen Nederland & Amerika op allerlei gebieden, zowel cultureel, educatief als zakelijk. Het doel is om Nederlandse bedrijven te connecten met de Amerikaanse markt. Sobolt is 1 van de genodigde Nederlandse bedrijven. Tijdens deze avond wordt er aandacht geschonken aan het samenbrengen en koesteren van de transatlantische NL in NY/US community. Successen & lessons learned worden gedeeld. Al met al, het is een leerzame & inspirerende avond. Stay tuned voor de tips & tricks.

Samenwerken in de VS? Contact Annemarie voor een (online) kop koffie via a.hagenaars@sobolt.com.


Reacties zijn gesloten.