Gezocht: innovatie consultant ;)

Wil je impact maken door je innovatieve ideeën om te zetten naar business die bijdraagt aan de energietransitie? Sobolt creëert AI oplossingen voor een duurzame toekomst. Wij bouwen deze dagelijks met partners & klanten. Binnen het team zijn wij op zoek naar mensen met een hoop energie, brede blik en de ambitie om de wereld een stukje leefbaarder te maken. Ben jij onze nieuwe in innovatie consultant ;)?

Grapje. Sobolt collega’s werken eigenlijk niet als consultant. Wij gaan voor oplossingen & services. Wel zoeken we iemand die Nederlandse gemeenten helpt met slimme software en fijne communicatie. Tevens, een business developer met innovatieve consultancy skills 🙂 Snap jij het nog? Je helpt in ieder geval Nederlandse overheden sneller en succesvoller de energietransitie vorm te geven.

Samen met onze partners bieden wij software om overheden en bedrijven te ondersteunen. Met behulp van AI werken we elke dag aan betere applicaties & slimme producten. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Als business developer ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van een netwerk van klanten en strategische relaties. Dit doe je door je op eigen wijze te focussen op het leveren van meerwaarde. Voor de klantorganisatie, voor Sobolt en voor de versnelling van ‘het goede’.

Klinkt dit als muziek?

  • Minimaal 2 jaren ervaring
  • Je bent een boeiende gesprekspartner
  • Affiniteit met duurzaamheid is meer dan een pré
  • Staat stevig in je schoenen
  • Pro-actief & nieuwsgierig van aard
  • Hands-on ervaring met agile werkmethoden
  • Lekkere commerciële drive

Zin gekregen om de energietransitie te versnellen? Wacht niet! Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com


Reacties zijn gesloten.