Tree Apps 2.0 is live

Om iedereen te voorzien van de nodige tools voor een slimmere klimaatadaptatie zijn we bij Sobolt continu bezig met het creëren, itereren en doorontwikkelen. Misschien heb je in 2021, de blog post met vermeldingen over Apps, internationaal al gezien. Of je hebt de software pagina al bezocht en zag je enkele updates? Hierbij een nieuwe aankondiging: Tree Apps 2.0 is live. Hoe kunnen we samen de energietransitie van een groene stad versnellen?

Deze transformatie begint gedeeltelijk met de ‘doodnormale’ boom. De boom vind je overal. In steden en langs snelwegen is hun veerkracht en gezondheid essentieel voor een goed functionerende stedelijke omgeving. Deze nieuwste tree-apps zorgen voor slimmere stadsplanning, boomonderhoud en milieurapportage. De essentie van het Nederlandse succes nu omzetten naar impactvolle service om jou internationaal te helpen.

Waar ter wereld bevindt je je? Het maakt niet uit. We brengen een arsenaal aan hoogwaardige oplossingen voor boombeheer naar waar ter wereld je ook bent. Jij en je klanten kunnen hiervan profiteren. Verrijk jouw eigen systeem met onze bouwstenen. Ontdek de Apps en boek een gratis 20 minuten demo om te beginnen.

Reacties zijn gesloten.