Welke zonne-energie beleidsmaker denkt mee?

Momenteel bouwt Sobolt aan de Zonnedakje.nl roadmap voor de rest van het jaar. Graag helpen we overheden nog actiever om adoptie van zonne-energie te stimuleren. Dit kan met de geplande Campagne Module. Samen met een aantal innovatieve beleidsmakers van gemeenten willen we ontdekken hoe de module eruit komt te zien. Gaat het vooral om niet benutte SDE-locaties aansporen? Of toch gemakkelijk de woningbouwcorporatie ontzorgen? Wellicht zelfs een gerichte solar wijk selectie waarbij automatisch de brieven met informatie op adresniveau uit de printer rollen?

In maart gaan we in een interactieve sessie 1 uur aan de slag. Uiteraard vol energie met iets leuks voor de deelnemers. Wie doet er mee?

Mail direct met Otto via o.fabius@sobolt.com.

Reacties zijn gesloten.