Gezocht: business catalyst, jij misschien?

Ben jij klaar om je grenzen te verleggen? Wij zijn op zoek naar een betrokken collega die Sobolt op de kaart zet. Van start-up naar scale-up. Het team bestaat uit gezellige knappe koppen die zin in het leven hebben & het verschil willen maken. Wie maakt de juiste marktanalyses, kan partners onboarden en zorgt ervoor dat 2 werelden bij elkaar komen?

Als business catalyst ben je medeverantwoordelijk voor het eindresultaat & werk je actief aan de (partner)strategie. De uitdaging is het opschalen + aanpassen aan de verlangens van de (internationale) markt samen met het team. We zijn op zoek naar iemand met een open, gemotiveerde houding.

Herken je dit?

  • Minimaal 3 jaren werkervaring
  • Weet EU grants & partners op waarde te schatten
  • Genieten van zakelijk pionieren
  • Affiniteit met het AI/software domein
  • Je gaat op je doelen af: lever een duurzame bijdrage
  • Ondernemende creatieve wereldburger
  • Je kunt op verschillende niveaus schakelen
  • Geen corporate spatjes graag 😉

Zin gekregen om de energietransitie te versnellen? Wacht niet! Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com

Reacties zijn gesloten.