Trending topics in 2021: Energiebesparingsadvies & energietransitie

2021 was een bewogen jaar met vele ontwikkelingen. Naast Covid-trends reisden gasprijzen de pan uit, was het erop of eronder met COP26, overstromingen in Limburg… Welke topics scoorden goed op Sobolt.com?

#1. Energiebesparingsadvies voor bijna 40.000 huizen
Het meest gelezen artikel van het jaar. De stijging van de gasprijzen zorgen voor een hogere energierekening. Hoe kan je toch je wooncomfort verhogen & de CO2-uitstoot verminderen? Warmteverlies voorkomen. Lees meer...

#2. Solar carport software 2.0 in Zonnig Zeeland
Slim de zon benutten. Sinds eind oktober is de gratis online tool Park the Sun ook beschikbaar in de meest zonnige provincie van Nederland: Zeeland! Welke terreinen zijn geschikt vanuit een energieperspectief? Lees meer...

#3. Milieu Centraal partner in de energietransitie
Milieu Centraal is dé kennispartner als het gaat om verduurzaming in de bebouwde omgeving. De energietransitie begint voor velen bij het isoleren van de eigen woning. Om gemeenten te ondersteunen om bewoners op weg te helpen is Heatpulse ontwikkeld. Lees meer...

#4. LiDAR 101
Technologie wordt steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. Dit is en blijft een trending topic. De blog over Light Detection And Ranging, aka LiDAR, legt uit. Lees meer...

LiDAR foto van Sobolt team gemaakt met een iPhone

Hieronder de rest van het overzicht van de overige meest gelezen berichten:
#5. COP26 - 1,5 graden conferentie
#6. EU tilt verkeersveiligheid naar een hoger niveau
#7. Training: Agile Agritech met AI
#8. 7 opvallendheden Vakbeurs Openbare Ruimte

Sobolt wenst iedereen fijne feestdagen & een gezond en gelukkig 2022!

Reacties zijn gesloten.