Video: warmtescans in 3 Geleense wijken

De woningen van zo’n 4.400 inwoners van Geleen-Centrum, Geleen-Zuid & Munstergeleen krijgen een warmtescan. L1mburg heeft hierover een gaaf video item gemaakt!

Meer bewustwording & activatie
Gemeente Sittard-Geleen is hard aan het werk om in 2040 klimaatneutraal te worden te worden. Het beter isoleren van bestaande woningen is een belangrijke bouwsteen. Maar hoe krijg je huiseigenaren zo ver? Warmtescans helpen bewoners bewust te worden van de isolatie kansen en activeren bewoners om vervolgstappen te zetten. Deze winter zet de gemeente Sittard-Geleen samen met Sobolt en Regionaal EnergieLoket hier grootschalig op in. Bijna 4.400 bewoners in Geleen kunnen binnenkort een warmtescan inclusief isolatierapport op de deurmat verwachten. Zij kunnen gelijk collectieve inkoopactie isolatie organiseren.

Warmtescan met isolatie rapport op maat
Geïnteresseerd in grootschalige activering en bewustwording van huiseigenaren binnen de energietransitie? Heatpulse biedt isolatie rapporten op maat voor huiseigenaren in uw gemeente.


Reacties zijn gesloten.