Gezocht: communicatie expert verduurzaming, business developer & meer

Energietransitie versnellen? Werken met AI & duurzaamheid? Ons team groeit en daarom zijn wij op zoek naar een consultant - energietransitie, een full stack developer & een gemotiveerde business developer. De innovatieve oplossingen van Sobolt hebben de potentie om een grote impact te maken. Het team bestaat uit knappe koppen die zin in het leven hebben en het verschil willen maken.

Consultant? 😉

Grapje. Sobolt collega’s werken eigenlijk niet als consultant. Wij gaan voor oplossingen & services. Wel zoeken we iemand die Nederlandse gemeenten helpt met slimme software en fijne communicatie. Tevens, een business developer met consultancy skills 🙂 Snap jij het nog? Je helpt in ieder geval Nederlandse overheden sneller en succesvoller de energietransitie vorm te geven.

Samen met onze partners bieden wij software om overheden en bedrijven te ondersteunen. Met behulp van AI werken we elke dag aan betere applicaties & slimme producten. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Als business developer ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van een netwerk van klanten en strategische relaties. Dit doe je door je op eigen wijze te focussen op het leveren van meerwaarde. Voor de klantorganisatie, voor Sobolt en voor de versnelling van ‘het goede’.

Zin gekregen om de energietransitie te versnellen? Wacht niet! Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com.

Meer info over full stack developer, gemotiveerde business developer & andere functies?


Reacties zijn gesloten.