RoboCrops ‘Tomorrow’

RoboCrops 2021 is een jaarlijks evenement waar wereldleiders in de glastuinbouw en de hightech gemeenschap elkaar ontmoeten. Sobolt is er dit jaar voor het eerst bij op het podium. Spannend en leuk. Graag gaan we samen met enkele toppartners de uitdaging aan om om hightech oplossingen in de tuinbouw te bespreken.

RoboCrops wordt georganiseerd door FME, World Horti Center en InnovationQuarter. Het programma zit boordevol hackathons, informatieve sessies en matchmaking. Het evenement bestaat uit 2 dagen. 24 november staat in het teken van ‘Today’. Op 25 november ligt de focus op oplossingen die meer tijd nodig hebben (‘Tomorrow’). Hierbij speelt system engineering een belangrijke rol (Digital Twins, Cyber ​​Physical Systems). Op deze dag zijn ontwikkelaars uit de hele wereld aanwezig, met het oog op toekomstige ontwikkelingen, nieuwe systemen en businessmodellen. Sobolt CTO Danny Hetharia van Sobolt geeft een key-note speech tijdens de sessie “AI: van buzz tot business”. Interesse? Schrijf je hier in om de sessie van Danny bij te wonen.

Meer weten over AI innovatie voor de tuinbouw?


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.