ADAPT Geleiderail wint Dutch Applied AI Award

BAM Infra wint de Dutch Applied AI Award 2021 van Computable! Tijdens deze sprankelende avond zijn 20 Computable Awards uitgereikt. Het thema digitale versnelling stond centraal. In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam & podcast De Dataloog werd ADAPT Geleiderail verkozen als winnaar van de Dutch Applied AI Award. Samen ontwikkelden we deze AI technologie die BAM Infra inmiddels in vele projecten gebruikt. Erkenning!

In samenwerking met BAM Infra Asset Management werken wij met ADAPT aan een veiliger Nederland. Het is de nieuwe manier om een inspectie uit te voeren van een vangrail. De jury heeft dit beoordeeld als een uitstekende toepassing van AI. “Op een datagedreven manier een bestaande norm verbeteren”. - Tycho van der Scheer (BAM)

Meer weten over de toepassing van Geleiderail? Kijk onderstaande video.


Reacties zijn gesloten.