Sobolt + jouw organisatie = innovatie in Duitsland?

Het verkennen van nieuwe gebieden geeft altijd gezonde spanning. Positieve energie en ambitie creëren nieuwe inzichten & kansen. Dit keer is ons kompas naar het oosten gericht. Volgende halte? Duitsland.

Sobolt’s portfolio bestaat uit digitale infra-oplossingen gericht op het creëren van meer efficiëntie & duurzame impact. Zelf heb ik ruime ervaring in de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse (bosbouw)markt. Ik kijk er daarom naar uit deze taal weer te kunnen gebruiken. We zoeken een energieke partner die:

  • actief + leading is in slimme infrastructuur
  • een sterke focus op verduurzaming heeft
  • de Engelse taal spreekt

Klaar om samen te innoveren? Meer weten over onze plannen & oplossingen? Laten we samen verkennen. Stuur een e-mail naar w.mensink@sobolt.com of laat hieronder je gegevens achter.
Reacties zijn gesloten.