Donderdag: AI for Sustainability Meetup

Hoe kunnen we AI inzetten voor een betere wereld? Bij Sobolt stellen we deze vraag dagelijks. Alle innovaties + oplossingen waar we aan bouwen hebben in ieder geval 1 ding gemeen: ze dragen bij aan een duurzame toekomst.

Deze donderdag delen we learnings in de AI for Sustainability Meetup georganiseerd door AIgents & PwC. AI Scientist Otto Fabius vertelt over de toepassing van AI in de verduurzaming van infrastructuur. Zijn focus: bomen. Nieuwsgierig? Meld je gratis aan voor dit online event.


Over de Meetup
De Machine Learning Netherlands Meetup is de grootste kennisgroep op het gebied van Artificial Intelligence & Machine Learning in Nederland. De focus ligt op het technische aspect ervan toegepast op een specifiek probleem of binnen een business case. Sprekers delen hoe zij AI & ML inzetten aan de hand van echte inzichten + best practices.Reacties zijn gesloten.