Webinar: smart solar = smart cities

Steden willen verduurzamen, maar waar te beginnen? Meten is weten. Alleen door proactief data te verzamelen en analyseren kunnen we kansen spotten en de voortgang meten. Deze woensdag praat Sobolt met andere experts over de toepassing van ruimtevaart data op smart cities.

Een van de uitdagingen in de verduurzaming van steden is het gebrek aan ruimte. Hoe kunnen we bestaande constructies slim inzetten voor een duurzame toekomst? Een antwoord op deze vraag is solar carports. Tijdens de Space for Smart Cities webinar zal AI expert Otto Fabius toelichten hoe deze de infrastructuur en energiegebruik in steden effici├źnter maken.

Space for Climate is een initiatief van Eurisy & dotSpace. De webinar series brengen onderzoek, overheid en industrie experts samen in een gesprek over innovatieve oplossingen en fondsen. Zien we je morgen?Reacties zijn gesloten.