Training: Agile Agritech met AI

De Nederlandse glastuinbouw is internationaal toonaangevend & blijft zich doorontwikkelen. De digitale transformatie krijgt steeds meer vorm. Toch blijven grote digitale innovaties (nog) uit. Hoe brengen we hier verandering in?

Om digitale innovaties te realiseren is meer samenwerking nodig tussen tuinders en software- & AI-ontwikkelaars. Startups spelen een cruciale rol in het aandrijven van baanbrekende innovaties. Hoe ga je als tuinder een succesvolle samenwerking met een startup aan? Met deze vraag gaan we vanaf 24 juni aan de slag.

Tijdens de training gaan we samen innoveren. Een combinatie van een beetje theorie & veel praktijk. Deelnemers passen gelijk hun nieuwe kennis toe. We gaan aan de slag met de agile ontwikkelmethode in 5 bijeenkomsten over productinnovatie. Agritech samenwerking op z’n best of net iets te gek voor nuchtere telers en software ontwikkelaars? We gaan het samen beleven.Deze training is speciaal gericht op vruchtgroententelers & wordt begeleid door medewerkers van InnovationQuarter, Sobolt en andere gastsprekers uit de praktijk. Meer weten? Stuur een e-mail naar j.vanderauweraert@sobolt.comReacties zijn gesloten.