Meet US in Boston

Deep Energy Retrofits to Boston. Wat houdt deze missie in?
Boston heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot leider op het gebied van innovatie & duurzaamheid. De gebouwde omgeving is voor 70% verantwoordelijk voor de totale CO2-uitstoot van de stad. Om in 2050 CO2-neutraal te zijn, moet tenminste 80% van deze gebouwen worden verduurzaamd. De stad heeft de afgelopen jaren al grote stappen gezet. Een concreet voorbeeld hiervan zijn de zogeheten LEED-normen (Leadership in Energy and Environmental Design) voor gebouwen.

Greater Boston’s digitale missie
De metropoolregio is klaar voor de volgende verduurzamingsslag. Samen met 14 andere Nederlandse & Scandinavische scale-ups is Sobolt geselecteerd om nieuwe technologieën hiervoor in te zetten. Dit is een geweldige manier om inhoudelijke kennis op te doen van de markt & om nieuwe contacten te leggen. Daarnaast heeft de metropoolregio Boston & de staat Massachusetts een innovatieklimaat. Ze zijn nieuwsgierig naar nieuwe technologieën + buitenlandse bedrijven. Dit is een mooie kans voor Sobolt om potentiële partners & klanten in de VS te ontmoeten.

Nieuwsgierig? Meet/follow US in Boston.

.

Reacties zijn gesloten.