Chef financieel geweten? CFO? Jij?

Ja! We zijn op zoek naar een gedreven en handige financiële topcollega. Sobolt gaat van start-up naar scale-up. Het team maakt mooie stappen en zoekt versterking. Verschillende projecten vragen financiële aansturing & spin-offs komen niet vanzelf tot stand. Wie maakt de juiste analyses, kan partners onboarden en zorgt voor financiële borging?

Als financieel developer (& CFO 😉 ) ben je medeverantwoordelijk voor het eindresultaat & geef je sturing aan de (partner)strategie. De uitdaging is het opschalen + aanpassen aan de verlangens van de internationale markt samen met het team. We zijn op zoek naar iemand met een open, gemotiveerde houding.

Herken je dit?

  • 5-15 jaar high-end ervaring in consulting of accountancy
  • Prettige financiële fix skills
  • Commercieel + tech-savvy
  • Affiniteit met het AI/software domein
  • Actieve calculatie-spin-in-het-web rol past je goed
  • Financieel duiding van business cases is een 2e natuur
  • Je hebt zin in het leveren van een duurzame bijdrage

Klaar voor de uitdaging? Stuur jouw C.V. + motivatie naar Jeroen van Zwieten via j.vanzwieten@sobolt.com


Reacties zijn gesloten.