Milieu Centraal partner in de energietransitie

Milieu Centraal is dé kennispartner als het gaat om verduurzaming in de bebouwde omgeving. De energietransitie begint voor velen bij het isoleren van de eigen woning. Om gemeenten te helpen bewoners echt op weg te helpen, heeft Sobolt HeatPuls ontwikkeld.

Op basis van warmtescans krijgen bewoners een gevelrapport met persoonlijk advies. Om het aantrekkelijker te maken om in actie te komen, wordt HeatPuls uitgebreid met specifiekere informatie over kosten en besparingen. Om dit te realiseren werkt Sobolt samen met Milieu Centraal, de onafhankelijke Nederlandse voorlichtingsorganisatie op het gebied van duurzamer leven. De 1e resultaten zijn nu al terug te zien in de gevelscan rapportages.

“Mooi om te zien hoe Sobolt met kunstmatige intelligentie verduurzaming aanjaagt.” Puk van Meegeren - Programmamanager Milieu Centraal


Reacties zijn gesloten.