Vertraagde ruimtevaart innovatie

Soms lukt het niet (zo goed en zo snel) als verwacht. Dit hebben wij laatst ervaren bij onze ruimtevaart innovatie in1: op basis van een vliegende start gaven we een iets te optimistische planning af voor het gehele proces. In deze korte blog nemen we je mee in ons proces.

Ons doel met in1 is om met behulp van deep learning technieken gedetailleerde, scherpe beelden te maken van aardobservatie beelden. Een jaar geleden maakten we in korte tijd al grote stappen, waardoor we verwachtten binnen korte tijd de markt te kunnen betreden.

De voortgang in de maanden erna was een stuk minder groot. Balen, maar kan gebeuren bij diepe innovaties. Ons grootste knelpunt de laatste maanden was het overtreffen van de bilineaire upsampling benchmark. Sinds kort boeken we hier weer echte successen. We verwachten binnenkort ons glazen plafond volledig kunnen doorbreken.

Nog even geduld, de officiële lancering van in1 komt steeds dichterbij… stay tuned.


Originele Sentinel-2 afbeelding

Gegenereerde afbeelding met verkeerde kleuren

Reacties zijn gesloten.